Kızlar voleybolda büyük çekişme

Kızlar voleybolda büyük çekişme
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası kızlar voleybol turnuvasında dört okul takımı mücadele ediyor.Liseler...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası kızlar voleybol turnuvasında dört okul takımı mücadele ediyor.

Liseler arası kızlar voleybol turnuvasının ilk haftası üç karşılaşma ile sona erdi. Turnuvanın açılış karşılaşmasında Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ile Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk setinde Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 25-19 galip geldi. İkinci sette 25-23 kazanan Mehmet  Emine Akdoğan Anadolu Lisesi eşitliği sağladı. Uzatmalara giden karşılaşmada Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi 15-12 alarak karşılaşmayı 2-1'lik galibiyetle tamamladı.

Turnuvanın ikinci karşılaşmasında Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Sarayönü Çok Programlı Lisesi karşılaşmanın ilk setinde rakibi Anadolu İmam Hatip Lisesini 25-16 yendi. Daha çekişmeli geçen ikinci set uzatmalara gitti uzatmalarla birlikte 27-25 kazanan Sarayönü Çok Programlı Lisesi, oyunu 2-0'lık sonuçla aldı.

Haftanın son karşılaşması Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Sarayönü Çok Programlı Lisesi arasında oynandı. Oyunun ilk setinde Çok Programlı Anadolu Lisesi 25-19 kazandı. İkinci sette rövanşı alan Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 25-21'lik sonuçla dengeyi sağladı. Uzatma setine giden karşılaşmada Çok Programlı Anadolu Lisesi 15-11 kazanarak rakibini 2-1 yendi.