Knight Online Deathko Oynanış

Knight Online Deathko Oynanış
Knight Online hayranları için yepyeni bir server hizmete başladı. DeathkoPvp Server ile Knight Online oynamanın tadını çıkartın! Oyun içinde arkadaşlarınızla parti kurabilir ve destansı savaşlar yapabilirsiniz.Deathko Forumsayfasında...

Knight Online hayranları için yepyeni bir server hizmete başladı. DeathkoPvp Server ile Knight Online oynamanın tadını çıkartın! Oyun içinde arkadaşlarınızla parti kurabilir ve destansı savaşlar yapabilirsiniz.

Deathko Forum

sayfasında kazandığınız şanlı zaferleri tüm oyuncularla paylaşabilirsiniz.

Server içerisinde bulunan zİndanlarda, karakter levelinize göre kasılabilir ve level atlayabilirsiniz. DeathkoPvpServar’da 5 çeşit zindan bulunmaktadır.

Deathko Pvp Serverında her zindana giriş için belirli kurallar ve saatler bulunmaktadır. Chaos Zindanı’na girmek için her gün saat; 11:00, 17:00 ve 24:00 saatlerinde oyun ekranının sol üst köşesine bildirim gelmektedir. Bu bildirim ekranına tıklayarak, Chaos Zindanına girebilir ve zindan savaşlarına katılabilirsiniz. Savaş süresi 20 dakikadır ve her zindan için en fazla oyuncu sayısı 18 olarak belirlenmiştir. Oyuncular ile zindan savaşı yapmak için etkinlik saatini Deathko Forum sayfasında paylaşarak, onları savaşa davet edebilirsiniz. Savaş esnasında level ve item fark etmeksizin tüm oyuncular aynı stat ve skilerle sahiptir. Savaş bitiminde tüm oyuncular ‘ Cetificate of Chaos’ ödülü alırlar. 5 adet kaos sertifikasıyla 1 adet kanat alınabilmektedir.

Deathko Pvp Serverında bulunan diğer zindan ise Monster’s Stones Zindanı’dır. Zindana giriş yapmak için ‘Monster’s Stones’ eşyası kullanmazı gerekmektedir. Eşyayı nasıl temin edebileceğiniz hakkında Deathko Forum sayfasından detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

JuraintMountainZindanı’na girmek için 70 level ve üzeri olmanız gerekmektedir. Zindanda öldürülen her canavar için farlı türlerde gemler kazanırsınız.

ForgottenTempleZindanı’naMoradon’da bulunan PriestIris adlı adlıNPC’den girilmektedir. Level aralığına güre günde 2 farklı saatlerde girilmektedir. 46-59 leveller için giriş saatleri; 09:00 ve 19:00, 60-83 leveller için ise 22:00 ve 03:00 olarak belirlenmiştir. Zindana en fazla 32 oyuncu girebilir ve ilk 5 dakikadan sonraki her dakikada yeni canavarlar gelir. Canavarların güçleri giderek artar ve son canavara kadar hayatta kalan oyuncu ödülün sahibi olur.

Deathko Pvp Servarında son zindan ise Under The Castle Zindanı’dır. Zindana giriş için Luferson ve El Morad bölgelerinde bulunan Linguist adlı NPC’den geçmeniz gerekmektedir. Zindana giriş Cuma günleri saat 21:00 ile 01:00 saatleri arasındadır. Zindana girmek için en az 35 seviye olmanız gerekmektedir. Zindandaki canavarları öldürerek farklı eşyalar ve ziynetler toplayabilirsiniz.