Koçaş: ”Birlikte başaracağız, Birlikte kazanacağız”

Koçaş: ”Birlikte başaracağız, Birlikte kazanacağız”
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Sarayönü'nde bağımsız belediye başkan adayı olan Hasan Koçaş, seçim kampanyasına ivme kazandırdı. Koçaş, yoğun bir tempo ile ilçenin her bir köşesinde ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlara yapacağı hizmetleri ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

Bu ziyaretler sırasında Koçaş, bölge sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, sorunları ve talepleri de bir bir not alıyor. Mahalle ziyaretleri gerçekleştirilen buluşmalarda Koçaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle sakinleri, yerel sorunların çözümü noktasında Koçaş'ın yaklaşımlarını dinleme fırsatı buldu.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Koçaş, ziyaretleri ve vatandaşın teveccühü ile alakalı duyduğu memnuniyeti dile getirerek

"Sarayönü'nün değerli sakinleriyle bir araya gelmek, onların sesini duymak ve sorunlarına çözüm üretecek projelerimizi paylaşmak bizim için büyük bir onur. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da 'İnandık, birlikte başaracağız' anlayışıyla hareket edeceğiz" dedi.

Seçim çalışmalarını hızlandıran Koçaş, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmanın önemine vurgu yaparak, "Yerel yönetimde şeffaflık, katılımcılık ve hesap verebilirlik temel ilkelerimiz olacak. Sarayönü'nü hep birlikte yöneteceğiz. Bölgenin her köşesini ziyaret ederek, herkesin sesine kulak vermek, bize emanet edilecek bu görevin en önemli ilkesi olacaktır" şeklinde konuştu.

kocas-birlikte-basaracagiz-birlikte-kazanacagiz-1.jpg

İstişare toplantıları düzenleyeceğiz

Göreve gelmesi durumunda belirli periyotlarla sürekli olarak mahallelerde istişare toplantıları düzenleyeceklerini kaydeden Koçaş, şunları söyledi: "Hemşerilerimizin yeterli hizmet almaları için tüm mahallelerde taleplere göre ayda bir veya iki ayda bir kere olmak üzere istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Mahallenin eksiklerini, yapılması gerekeni, yapılması mantıklı olan ne varsa talep ve değerlendirmeye alacağız. Yapılan hizmetleri yerinde tetkik edileceğiz. Yapılanın da yapılamayanın da hesabını hep beraber hemşerilerimize tek tek vereceğiz. Biz bu kutsal görevde sorumluluklarımızı biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Benim söz verip de yapmadığım bir iş olursa, bu görevde bir dakika durmam."