KOMEK için son gün

KOMEK için son gün
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu başvuruları, 13 Haziran Çarşamba günü mesai bitiminde sona eriyor. Genç KOMEK Yaz Okulu'nda 7-16 yaş grubu arası öğrencilere "Spor", "Sanat" ve "Dinimiz - Değerlerimiz" eğitimleri...

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu başvuruları, 13 Haziran Çarşamba günü mesai bitiminde sona eriyor. Genç KOMEK Yaz Okulu'nda 7-16 yaş grubu arası öğrencilere "Spor", "Sanat" ve "Dinimiz - Değerlerimiz" eğitimleri verilecek.

Öğrencilere yaz tatillerinde "Dinimiz ve Değerlerimiz", "Spor" ve "Sanat" eğitimleri veren Genç KOMEK Yaz Okulu, bu yıl da yüzlerce öğrencinin yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirerek eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyor.

Ön başvurular internetten

Genç KOMEK Yaz Okulu'na kayıtlar, www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden alınıyor. Ön kayıt yaptıranların ders seçimi ve kayıt onayı için 13 Haziran tarihine kadar mutlaka ilgili kurs merkezine başvurması gerekiyor.

Eğitimler 25 Haziran'da

Genç KOMEK Yaz Okulu'nda Ramazan Bayramı sonrası, 25 Haziran'da başlayacak eğitimler 17 Ağustos'a kadar devam edecek. Yaz Okulu'nun kayıt ücretleri Selçuklu, Meram ve Karatay'da ikamet edenler için tüm dönem 100 lira, diğer ilçelere tüm dönem 50 lira.

Genç KOMEK Yaz Okulu'ndan şehit ve gazi çocukları, yetim ve öksüzler, Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Kart uygulamasından yararlanan ailelerin çocukları, Büyükşehir Belediyesi'nden eğitim yardımı alan öğrenciler, yüzde 40 ve üzeri engelli olanlar, devlet koruması altında olan çocuklar ile kaymakamlıklardan ve muhtarlardan ihtiyaç durumunu gösterir belge alan ailelerin çocukları ücretsiz olarak yararlanıyor.