KOMEK kayıtları başladı

KOMEK kayıtları başladı
Sarayönü KOMEK Kurs Merkezi nde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıtları başlıyor. Pazartesi günü başlayacak olan kayıtlar 24 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek. Bu yıl Ladik mahallesinde de Komek kursları hizmet...

Sarayönü KOMEK Kurs Merkezi nde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıtları başlıyor. Pazartesi günü başlayacak olan kayıtlar 24 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek. Bu yıl Ladik mahallesinde de Komek kursları hizmet verecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), Sarayönü Gençlik Merkezlerinde yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. Sarayönü Komek Kurs Merkerzi sorumlusu Ali Turhan, meslek edindirme kurslarının ilçede büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, bir halk üniversitesi mahiyetinde olan KOMEK in çok değerli eğitimler verdiğini ifade etti. Turhan, kurslara katılanların meslek edinmenin yanında; aile bütçelerine katkıda bulunduklarını ve bir sanatla uğraşarak kendilerini geliştirdiklerini kaydetti.

Toplam 21 ayrı dal için kayıtların kabul edileceğini dile getiren Turhan, “hobi ve meslek edindirme kursları için kayıtları pazartesi gününden itibaren kabul etmeye başlıyoruz. Açılması planlanan kurslarımız arasında çeyiz ürünleri hazırlama, dekoratif örtü dikimi, boyacı-çini işlemeci, erkek ve bayan ayrı olmak üzere Kur'an-ı Kerim, ingilizce A1, İngilizce A2, Adli kalem işleri, Arapça A1, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, Bilgisayar Kullanımı, Hasta kabul işlemleri, Fitness(erkek), işaret dili, bilgisayarlı muhasebe elemanı, resim, model uçak yapımı, bağ budama, bağ aşılama ve arıcılık yer alıyor.

Kayıtlarımız 24 Eylül tarihine kadar devam edecek. Bu kurslara kayıt olmak isteyenler bizzat Komek Kurs Merkezimize gelebileceği gibi www.komek.org.tr adresinden de müracaatta bulunabilir. Kurslarımız 25 Eylül de eğitime başlayıp 26 Ocak ta sona erecek” dedi.

Etiketler :