KOMEK yaz okulu başladı

KOMEK yaz okulu başladı
Sarayönü'nde açılan KOMEK Yaz Okulu'na öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. 1 Temmuz tarihinde başlayan Yaz Okulu kurslarına Sarayönü'nde 250, Ladik Mahallesi'nde ise 60 öğrenci katılıyor.Sarayönü Asem, Gençlik Merkezi ve Ladik...

Sarayönü'nde açılan KOMEK Yaz Okulu'na öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. 1 Temmuz tarihinde başlayan Yaz Okulu kurslarına Sarayönü'nde 250, Ladik Mahallesi'nde ise 60 öğrenci katılıyor.

Sarayönü Asem, Gençlik Merkezi ve Ladik İş merkezinde gerçekleştirilen yaz okuluna katılan öğrenciler verilen temel dini eğitimler ve Kur an-ı Kerim kurslarının yanında spor faaliyetleri ile eğlenerek öğreniyor.

Sarayönü KOMEK Yaz Okulları Sorumlusu Zeliha Ceylan, yaptığı açıklamada ilçedeki 8-16 yaş arası öğrencilerin yaz okulu sayesinde tatillerini verimli şekilde değerlendirdiğini söyledi.

Yaz Okulu programının oldukça yoğun olduğunu belirten Ceylan, "Yaz okullarında Kur an-ı Kerim, temel dini bilgiler, bilgisayar, ebru, seramik, yüzme, spor, drama, pratik yemek yapımı, basit dikiş teknikleri kursları veriliyor. Yaz Okullarında birinci önceliğimiz ve amacımız çocuklarımızın temel dini bilgileri alması ve Kur an-ı Kerim öğrenmelerini sağlamak. Diğer branşlar ise buna bir araç. Çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerini sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

Velilerin çocuklarını gönül rahatlığı ile kurslara gönderebileceklerini ifade eden Ceylan, "Öğrenci velileri gönülleri rahat bir şekilde çocuklarını gönderiyorlar. Biz gerekli bütün güvenlik önlemlerini alıyoruz. Gerek ders öğretmenleri gerekse nöbetçi öğretmenler ve güvenlik kameraları ile sürekli olarak çocuklarımızı takip ediyor. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için sürekli takipteyiz." dedi.