Kompen, Avrasya Cam'a katıldı

Kompen, Avrasya Cam'a katıldı
KOMPEN PVC, İstanbul'da gerçekleştirilen, Avrasya Cam 2018 fuarına katıldı. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'de 7-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda KOMPEN PVC ilçemizi ve Konya'yı uluslararası arenada temsil etti.19....

KOMPEN PVC, İstanbul'da gerçekleştirilen, Avrasya Cam 2018 fuarına katıldı. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'de 7-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda KOMPEN PVC ilçemizi ve Konya'yı uluslararası arenada temsil etti.

19. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı 7-10 Mart tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kurduğu stantla fuara katılan KOMPEN PCV, Türkiye ve Avrasya'nın en büyük ve en kapsamlı fuarında boy gösterdi.

Sektörde çok iddialıyız

Genel Müdürlüğünü yaptığı KOMPEN PVC ile ilgili olarak da açıklamada bulunan Erdal Küçükşehir, "Çalıştırdığımız işçi sayısı, personel anlamında bir hayli büyüdük. Bunu Türkiye'deki istikrara ve yurtdışında genişleyen ihracat kanallarımıza borçluyuz. Her iki manada da geldiğimiz nokta bir başarı hikayesidir diye düşünüyorum. Plastik kapı ve pencere sektörü olarak Avrupa'da ikinci büyük üretim üssü durumundayız. Kuruluşumuzdan bu güne geçen sürede büyük atılımlar gerçekleştirdik. PVC Kapı-Pencere sistemleri, Yalı Baskı (Vinil Siding), Panjur ve Isıcam sistemleri; üretim, pazarlama ve uygulama alanlarında faaliyetlerini sürdüren Kompen; kuruluşundan bugüne kadar üretim kapasitesini 10 kat artırarak 2500 ton/yıldan 25.000 ton/yıla çıkararak sektörde iddialı bir konuma geldi. 2000-2001 yılında Türkiye'nin en büyük 500 Sanayi şirketi arasına girdi. Kuruluşunda kaliteli üretimi ilke edinen Kompen, AR-GE ve Kaliteye yatırımlarını sürdürüyor. Türkiye'nin sektörde en gelişmiş laboratuvarlarından birine sahip olan Kompen A.Ş. 135.000 m² alan üzerinde 42.000 m² kapalı alanında yüzlerce çalışanı ile Almanya ve Avusturya'nın ileri teknolojisi ile kurulan tesislerinde üretimini sürdürmektedir." dedi.

Çok önemsediğimiz bir fuar

Fuar hakkında bilgi veren KOMPEN PVC Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, yaptığı açıklamada, "Dünyanın ikinci büyük pencere endüstrisi fuarı olan İstanbul Pencere, sektörün lider yerli ve yabancı üreticilerinin katıldığı bölgenin en önemli uluslararası ticaret platformudur. 700'e yakın markayı içeren geniş ürün yelpazesi ile aradığınız tüm ürün, teknoloji ve hizmetleri bir arada görme ve karşılaştırma imkanı sağlar. İstanbul Pencere Fuarı, kapı ve cam sektörlerinin lider fuarları İstanbul Cam ve İstanbul Kapı fuarları ile tek çatı altında aynı tarihlerde gerçekleşir. Pencere, kapı, cam ve cephe çözümlerinde hiçbir yerde bulunmayacak kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan fuar üçlüsü, inşaat ve mimarlık sektörleri için en cazip ticaret merkezi konumundadır. Bu anlamda katıldığımız bu fuar bizim için gerçekten çok önemli. Bu fuar sayesinde yeni uygulamalar ve teknolojiler hakkında bilgi alabilir, sektör içindeki bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz" dedi.