Konar ailesinin mutlu günü

Konar ailesinin mutlu günü
Sarayönü'nün eski konfeksiyoncuların Hikmet Konar'ın torunu, Hümmet Konar'ın kızı Özge, hafta sonu evlenerek dünya evine girdi.Dilruba-Hümmet Konar çiftinin kızı Özge ile Gümüşburun ailesinin oğlu Onur Can, Cumartesi günü...

Sarayönü'nün eski konfeksiyoncuların Hikmet Konar'ın torunu, Hümmet Konar'ın kızı Özge, hafta sonu evlenerek dünya evine girdi.

Dilruba-Hümmet Konar çiftinin kızı Özge ile Gümüşburun ailesinin oğlu Onur Can, Cumartesi günü gerçekleştirilen düğün ile evlendi. 11 Ağustos Cumartesi günü Konar ailesinin evinde ikindi saatlerinde davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu. Daha sonra düğünün gerçekleştirileceği Evcekaya'ya geçildi. Düğün konvoyunun gelin ve damadı düğün alanına getirmesi ile mutlu gece başladı. Özge ve Onur Can'ın bu mutlu gününde sevenleri ve yakınları da yalnız bırakmadı. Güvercin uçurarak düğün alanına giren mutlu çift, davetliler huzurunda ilk danslarını gerçekleştirdi. Canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta her zaman bir arada olmaya söz veren çiftin düğünü, davetlilerin uğurlamasıyla sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Konar ve Gümüşburun ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Özge ve Onur Can'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.