Konfeksiyon pazarı yeniden kuruldu

Konfeksiyon pazarı yeniden kuruldu
Sarayönü’nde koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yaklaşık iki aydır kurulmayan konfeksiyon pazarı, bu hafta yeniden kuruldu.Uzun bir aranın ardından Ofis Caddesi’nde yeniden kurulan konfeksiyon pazarına...

Sarayönü’nde koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yaklaşık iki aydır kurulmayan konfeksiyon pazarı, bu hafta yeniden kuruldu.

Uzun bir aranın ardından Ofis Caddesi’nde yeniden kurulan konfeksiyon pazarına ilgi ise düşük kaldı. Koronavirüs tedbirleri ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle konfeksiyon pazarının esnafı beklediği iş potansiyelini bulamadı. Konfeksiyon pazarında yaşanan durgunluğun bir nedeni de birçok vatandaşın konfeksiyon pazarının kurulacağından habersiz olması oldu.

Açıklamada bulunan konfeksiyon pazarı esnafları, “Uzun süredir tezgah açamıyorduk. Bizim için çok zor bir süreç oldu. Ekonomik olarak ciddi sıkıtılar çektik. Şükür bu hafta yeniden tezgahlarımızı açabildik ama beklediğimiz ilgiyi bulamadık. Birçok kişini de yeniden tezgah açtığımızı bilmiyor. Gelecek hafta bayram önü olduğu için işlerimizin açılmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.