Konya İl Tarım Müdürü Seçen, tarım alanlarını inceledi

Konya İl Tarım Müdürü Seçen, tarım alanlarını inceledi
Konya İl Tarım Müdürü Duran Seçen, Sarayönü’nde yaptığı ziyaretler sonrası ilçe merkezinde ekili arazileri inceledi. Seçen, yeni üretim sezonunda bol ve bereketli bir dönem temennisinde bulundu.

Sarayönü ilçesindeki tarım alanlarını yakından gözlemlemek ve üreticilerle bir araya gelmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Konya İl Tarım Müdürü Duran Seçen, ilçenin tarımsal potansiyelini değerlendirdi.

Sarayönü İlçe Tarım Müdürü Ferhat Koçak'tan ilçedeki ekim-dikim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alan Müdür Seçen, tarımın geleceği ve gelişimi adına yapılan çalışmaları yakından takip etti.

il-tarim-muduru-sarayonu-hububat-kontrol-2.jpg

Ziyaret sırasında üreticilerle bir araya gelerek sohbet eden Müdür Seçen, yeni üretim sezonunun tarım sektörü için bereketli geçmesi temennisinde bulundu. Üreticilerin sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Seçen, tarımsal üretimin artırılması ve kalitesinin yükseltilmesi için işbirliği çağrısında bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Tarım Müdürü Duran Seçen, "Sarayönü ilçemizde gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretle, tarım sektörünün önemine bir kez daha dikkat çekmek istedik. Üreticilerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinledik ve çözüm yolları üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Yeni üretim sezonunda tarımın bereketli geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.