Konya polisinden sanayiye baskın: Oto hırsızları yakalandı

Konya polisinden sanayiye baskın: Oto hırsızları yakalandı
Asayiş ekiplerinin Konya merkezde Karatay ve Meram ilçelerindeki bazı sanayi sitelerine yaptığı operasyonlarda çalıntı, change, yakalamalı hacizli ve gümrük kaçağı otomobil ile bunlara ait parçalar ele geçirildi

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde bazı iş yerlerine düzenlediği operasyonlarda piyasa değeri on milyonları bulan araç ve otomotiv parçaları ele geçirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinde belirlenen çalıntı, change, yakalamalı hacizli ve gümrük kaçağı araçların tespitine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında sanayi sitelerindeki adreslere operasyon düzenledi.

konya-polisinden-sanayiye-baskin-1-001.png

Operasyonlarda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 39 adet araç motoru, 16 adet yakalamalı hacizli motor bloğu, 8 adet araç karoseri, 5 adet araç kabini, 1 adet çalıntı traktör, 1 adet çalıntı araç motor bloğu, 2 adet çalıntı araç karoseri, 1 adet gümrük kaçağı araç ve 435 litre gümrük kaçağı motor yağı ele geçirildi.

Ele geçirilen araç, araç motoru ve diğer parçaların piyasa değerinin yaklaşık 13 milyon TL olduğu belirlendi. Operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı.

konya-polisinden-sanayiye-baskin-2-001.png