Konya yolunda zincirleme kaza

Konya yolunda zincirleme kaza
Cumartesi günü Konya-Afyonkarahisar kara yolununda buzlanma ve tipi nedeniyle meydana gelen ve 17 aracın karıştığı trafik kazasında, aralarında hamile bir kadının da bulunduğu 15 kişi yaralandıKonya-Afyonkarahisar karayolunun...

Cumartesi günü Konya-Afyonkarahisar kara yolununda buzlanma ve tipi nedeniyle meydana gelen ve 17 aracın karıştığı trafik kazasında, aralarında hamile bir kadının da bulunduğu 15 kişi yaralandı

Konya-Afyonkarahisar karayolunun 20. kilometresinde etkili olan tipi ve buzlanma kazalara neden oldu. Görüş mesafesinin düştüğü yolda, aynı yönde seyreden 17 araç kontrolden çıkarak birbiriyle çarpıştı.

Kazada, aralarında bir hamile kadının da bulunduğu 15 kişi yaralandı.

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ve itfaiye ile jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılardan bazıları bölgeye güçlükle ulaşan 112 Acil Servisi ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılken, hafif yaralılar ise ayakta tedavi edildi.

Oluşan kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Uzun süren uğraşlar sonucu kazaya karışan araçlar çekilerek, yol trafiğe açıldı.