Konya’da bayramlaşma programları belli oldu

Konya’da bayramlaşma programları belli oldu
Konya’da protokol üyelerinin bayramlaşma programı açıklandı. İşte Taş Bina’da bayramın ilk gününde gerçekleştirilecek törenin ayrıntıları…

Ramazan Bayramı yarın başlıyor. 3 günlük bayram boyunca vatandaşlar bayram ziyaretlerinde bulunacak.

Konya’da resmi bayramlaşma programı da belli oldu. Protokol ile siyasi partilerin temsilcilerinin katılacağı bayramlaşma programı açıklandı.

Konya Valiliğinin ev sahipliğinde Taş Bina’da düzenlenecek bayramlaşma programı, bayramın ilk günü 10 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Konya’da geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programına mülki idare amirleri, TBMM üyeleri, askeri ve adli erkan, rektörler, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, basın kuruluşlarının temsilcileri, kamu yararına çalışan derneklerin başkanları ile vatandaşlar katılacak.

Öte yandan siyasi partiler de bayramlaşma töreni düzenleyecek. AK Parti, bayramlaşma programını yine bayramın ilk günü saat 15:00’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde (SKM) düzenleyecek. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanlığı ise bayramlaşma programını bayramın ikinci günü 11 Nisan Perşembe saat 11.00’de parti il binasında gerçekleştirilecek. Saadet Partisi de bayramın ilk günü saat 11.00’de parti il binasında bayramlaşacak.