Konya'da kadın cinayeti! Ayrı yaşadığı eşini öldürdü, kayınvalidesini yaraladı!

Konya'da kadın cinayeti! Ayrı yaşadığı eşini öldürdü, kayınvalidesini yaraladı!
Konya’nın Sarayönü İlçesi’nde boşanma davası açmak üzere olduğu öğrenilen bir kadın daha kocası tarafından öldürüldü. Konuşmak için ayrı yaşayan karısının yanına giden, ancak tartışmaya dönen olayda karısını öldüren cani koca, kayınvalidesini de yaraladı

Konya'da bir kişi, ayrı yaşadığı karısını tabancayla vurarak öldürdü, kayınvalidesini de yaraladı.

Olay Konya'nın Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi’nde saat 08.00 sırlarında meydana geldi. İddiaya göre 3 çocuk annesi Zekiye E., bir süre önce eşi Durmuş Ali E. ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle evini terk ederek ailesinin yanına yerleşti.

ladik-cinayet-3.jpg

Durmuş Ali E. bugün eşiyle konuşmak için kayınvalidesinin evine geldi. Taraflar arasında çıkan tartışmada Durmuş Ali E.., yanında getirdiği tabancayla eşi Zekiye E. ve kayınvalidesi Ayşe Ç.'yi vurarak, olay yerinden kaçtı. Anne-kız ise kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sarayönü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zekiye E., doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Ayşe Ç. ise ilk müdahalesinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Jandarma olayın ardından kaçan Durmuş Ali E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kadın cinayeti ile Türkiye’nin gündemine gelen Zekiye E.'nin boşanma davasını açmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Etiketler :