Konya'da kamuda mesai saatleri değişti!

Konya'da kamuda mesai saatleri değişti!
Konya'da koronavirüs ile mücadele kapsamında toplu taşıma araçlarındaki yoğunluğu azaltmak ve yoğunluktan kaynaklanabilecek bulaşma riskini ortadan kaldırmak amacıyla kamuda mesai saatleri değiştirildi.Koronavirüs ile mücadele...

Konya'da koronavirüs ile mücadele kapsamında toplu taşıma araçlarındaki yoğunluğu azaltmak ve yoğunluktan kaynaklanabilecek bulaşma riskini ortadan kaldırmak amacıyla kamuda mesai saatleri değiştirildi.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında toplu taşıma araçlarındaki yoğunluğu azaltmak ve yoğunluktan kaynaklanabilecek bulaşma riskini ortadan kaldırmak amacıyla kamuda mesai saatleri değiştirildi.

Değişen mesai saatleri 09:00­12:30, 13:00­17:30 olarak belirlendi. 

Konuyla ilgili Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, toplu taşıma araçlarındaki yoğunluğu azaltmak ve yoğunluktan kaynaklanabilecek bulaşma riskini ortadan kaldırmak maksadıyla, İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin mesai saatleri 02.09.2020 tarihinden itibaren uygulanmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 100 üncü maddesine istinaden; 09:00­12:30, 13:00­17:30 olarak belirlenmiştir."