Konya’da Mahalle Yollarında Hummalı Çalışma

Konya’da Mahalle Yollarında Hummalı Çalışma
Konya Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırım programı kapsamında aralarında Sarayönü’nün de bulunduğu 19 ilçeye bağlı mahallelerde 300 kilometrelik mahalle yolunda çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Mahalle yollarında...

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırım programı kapsamında aralarında Sarayönü’nün de bulunduğu 19 ilçeye bağlı mahallelerde 300 kilometrelik mahalle yolunda çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Mahalle yollarında standardı yükseltecek çalışmalar 55 milyon liraya mal olacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 31 ilçe ve bin 200 mahalleye önemli yatırımlar kazandırdıklarını belirterek, ilçelerin ihtiyaç önceliklerine göre yatırımları sürdürdüklerini dile getirdi.

Ekiplerin sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günler dahil koronavirüs sürecinde de sosyal mesafe kurallarına uyarak çalışmalara devam ettiğini kaydeden Başkan Altay, bu yıl tamamlanacak 300 kilometrelik mahalle yolunun 55 milyon liraya mal olacağını ifade etti.