Konyalıları mavi derinliklerle buluşturuyorlar

Konyalıları mavi derinliklerle buluşturuyorlar
Konya'da deniz olmamasına rağmen su sporları ile ilgili kursların düzenlendiği Konya Dalış Merkezi büyük ilgi görüyor. İsteyenlere dalış eğitimi veren kurs görevlileri dönem dönem düzenledikleri turlarla da Konya'da denize hasret olan kişileri mavi derinliklerle buluşturuyor.

Konya dalış merkezi son olarak 27-28 Temmuz tarihlerinde muhteşem tarihi ve doğası ile göz dolduran; Türkiye’nin nadide dalış noktalarının bulunduğu Fethiye'ye tur düzenledi. Dalış programına göre 27 Temmuz Cumartesi sabahı saat 07.00 civarı Fethiye'ye varıp otele yerleşilecek ve kahvaltıdan sonra Fethiye Limanında tekneyle Akdeniz'in eşsiz maviliklerine maceraya başlayacak.

konyalilari-mavi-derinliklerle-bulusturuyorlar-2.jpg

Belirli bir ücret karşılığı yapılan turlara ilginin büyük olduğunu dile getiren kurs yetkilileri, son katılım tarihinin 23 Temmuz olduğunu bildirdi. Gerçekleştirilen dalışlarla insanları mavi suların gizemiyle buluşturduklarını dile getiren kurs yöneticileri Antrum ve Türk hamamın da dalışlar gerçekleştirileceğini kaydetti. Katılımın ise 37 kişi ile sınırlı olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.