Konyaspor, sezona golsüz başlıyor

Konyaspor, sezona golsüz başlıyor
Konyaspor’un son sezonlarda ise lige golsüz başladığı görülüyor. 2021-2022 sezonu perdesini Sivas’ta açacak olan yeşil-beyazlılar bu şanssızlığına son vermek istiyor.Konyaspor, son dönemlerde Süper Lig’e golsüz başlangıçlar...

Konyaspor’un son sezonlarda ise lige golsüz başladığı görülüyor. 2021-2022 sezonu perdesini Sivas’ta açacak olan yeşil-beyazlılar bu şanssızlığına son vermek istiyor.

Konyaspor, son dönemlerde Süper Lig’e golsüz başlangıçlar yapıyor. Süper Lig'de 2021-2022 sezonu fikstür çekimi, önceki gün akşam Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekildi. Fikstür çekimi sonrasında ilk haftadaki rakibi Sivasspor olan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibiyle deplasmanda karşılaşacak. Konyaspor’un son sezonlarda ise lige golsüz başladığı görülüyor. 2019-20 sezonunun ilk haftasında, evinde Ankaragücü ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlılar, geçen sezonun ilk maçında da deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmıştı. Konyaspor önümüzdeki sezon ise bu talihsizliğe son vermek istiyor.