Konyaspor’da görüşmeler sürüyor

Konyaspor’da görüşmeler sürüyor
Konyaspor yönetimi forvet ve orta sahaya yapılacak takviyeler için girişimlerini sürdürüyor. İç transferde Hurtado ile görüşmeler devam ederken, Perulu oyuncu gitmemek adına şartları zorluyor. KONYASPOR’da yeni sezon kadro...

Konyaspor yönetimi forvet ve orta sahaya yapılacak takviyeler için girişimlerini sürdürüyor. İç transferde Hurtado ile görüşmeler devam ederken, Perulu oyuncu gitmemek adına şartları zorluyor. 

KONYASPOR’da yeni sezon kadro oluşturma çalışmaları devam ederken, transfer komitesi hafta sonunda da oyuncularla görüşmelerini sürdürdü. Kaleci İbrahim Sehic’i kadrosuna katarak rotayı forvet ve orta sahaya yapılacak takviyelere çeviren yeşil-beyazlılarda, hafta sonunda da somut bir gelişme yaşanmadı.

Konyaspor yönetimi listedeki isimlere tekliflerini iletirken, bu hafta ortasında bu oyunculardan olumlu ya da olumsuz bir cevap alınması bekleniyor. Anadolu Kartalı listenin başındaki isimlerle anlaşma sağlayamaz ise listedeki diğer futbolcularla temasa geçecek.

TRANSFER piyasasındaki astronomik rakamlar nedeniyle transferde ince eleyip sık dokuyan yeşil-beyazlı yönetim, transferde kulübü maddi açıdan zora sokmamak adına görüşmelerde oldukça hassas davranıyor ve taviz vermiyor. 

kastamonu escort