Konyaspor'dan sürpriz hamle

Konyaspor'dan sürpriz hamle
Transfer limiti nedeniyle bonservisi elinde olan oyuncularla ilgilenen Konyaspor gol bölgesi için santrafor Famara Diedhiou'yu gündemine aldı.Transfer çalışmalarını hızlandıran İ.H. Konyaspor'dan sürpriz bir hamle geldi.Konyaspor...

Transfer limiti nedeniyle bonservisi elinde olan oyuncularla ilgilenen Konyaspor gol bölgesi için santrafor Famara Diedhiou'yu gündemine aldı.

Transfer çalışmalarını hızlandıran İ.H. Konyaspor'dan sürpriz bir hamle geldi.

Konyaspor bonservisi elinde olan santrafor Famara Diedhiou'yu gündemine aldı.

Yeşil beyazlı ekip son olarak İngiltere EFL Championship'te mücadele eden Bristol City'de forma giyen ve şuan boşta olan 28 yaşındaki santrafor Famara Diedhiou için girişimlere başladı. Konyaspor kurmaylarının oyuncunun maaş konusunda indirime gitmesi durumunda masaya oturacağı kaydedildi.

BARIŞ ALICI KONYASPOR’A ÖNERİLDİ

Fenerbahçe'de 5 futbolcu, teknik direktör Vitor Pereira'nın kararıyla Topuk Yaylası'nda devam eden kamptan ayrıldı.

Bu isimler arasında yer alan Barış Alıcı da Konyaspor'a önerildi. Altınordu altyapısından yetişen 24 yaşındaki sağ kanat, geçen sezonu Belçika'nın Westerlo takımında kiralık olarak geçirmişti. Alıcı, Belçika ekibinin forması ile 16 karşılaşmaya çıkarak 1 gol, 1 asist yaptı. 1. Lig'de etkili performansın ardından Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor ile Süper Lig deneyimi de yaşayan Barış Alıcı, alt yaş kategorilerinde çok sayıda kez milli formayı da terletti.

4 FUTBOLCU ANTRENMANA KATILMADI

İttifak Holding Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına devam etti.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Topla oyun ve çabukluk hareketleriyle devam eden idman, pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Marin Anicic, Musa Çağıran, Alper Uludağ ve Serdar Gürler katılmadı.

FİKSTÜR ÇEKİMİ BUGÜN YAPILACAK

2021-2022 sezonu Süper Lig fikstür çekim bugün gerçekleştirilecek

Süper Lig fikstür çekimi bugün saat 19.00'da, TFF 1. Lig fikstür çekimi ise yarın saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak.

Kulüp temsilcileri ve TFF yetkililerinin katılacağı fikstür çekimleri beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig ve TFF 1. Lig'de yeni sezon 13, 14, 15 ve 16 Ağustos 2021 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Süper Lig karşılaşmaları 23 Mayıs 2022'de ,TFF 1. Lig'de normal sezon ise 15 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacak.