Korkmaz’dan polis günü kutlaması

Korkmaz’dan polis günü kutlaması
Sarayönü İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, polis teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklamada bulunarak kutlama mesajı yayınladı.Emniyet teşkilatının 1845 yılından bu güne kadar huzur ve güven ortamı...

Sarayönü İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, polis teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklamada bulunarak kutlama mesajı yayınladı.

Emniyet teşkilatının 1845 yılından bu güne kadar huzur ve güven ortamı tesis etmek için görev yaptığını belirten Korkmaz, mesajında;

“Türk Polisi halkımızın can ve mal emniyetini sağlama gibi önemli görevler üstlenmiştir.  Karşı karşıya kalındığı durumlarda, güç, sabır ve cesareti ile olaylara müdahale eden, bilgili, akılcı,  nezaketli, merhametli, haysiyetli, mütevazı,  soğukkanlı, fedakâr, devletine milletine ve bayrağına bağlı, yardım severliğini ön plana çıkararak adil ve tarafsız olarak görev ifa eden teşkilatımız mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum” dedi.

Polis- Vatandaş işbirliğinin yüksek bir düzeyde olmasının ilçemizde huzurun ve güven ortamının yerleşmesine büyük katkı sağladığını belirten Korkmaz;

“Konya İlimizin huzurlu bir ilçesi olmasında en büyük pay şüphesiz Sarayönü halkınındır. Başarımız sürekliliği, huzur ve güven ortamının devamı şüphesiz halkımızdan aldığımız destekle sağlamaktadır. Vatandaşlarımızdan alacağımız destekle huzur ortamı devam tesis edecektir.

Sarayönü ilçemizde trafik, narkotik, organize ve asayişe müessir olaylar alınan önlemler başta olmak üzere, ilçe sakinlerimizin 112, 155 veya Emniyet Amirliğimizi hizmetlerinde kullanılan iletişim hatları aracılığıyla olaylar hakkında iletmiş olduğu bilgiler sayesinde olayların aydınlatılması, faillerin yakalanması, meydana gelmesi muhtemel olayların engellenmesinde büyük katkıları büyüktür.

Halkımızın vermiş oldukları destek sayesinde huzur ve güven ortamının sürdürülmesi devamlı olacaktır.  Maddi ve manevi anlamda hep yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen değerli Sarayönü halkına şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına Coronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle bu yıl yapılması planlanan tüm etkinliklerin iptal edildiğini söyleyen Korkmaz mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; “COVİD 19 salgın hastalıkla mücadelede önemli görevler üstlenen, emniyeti ve huzuru sağlamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan teşkilat mensuplarımızın,  bu zor görevinde desteğini esirgemeyen saygı değer eşleri hanımefendiler ve sevgili yavrularına da en derin şükranlarımı sunarım.

Ayrıca görevi başında şehit olan bütün güvenlik güçlerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun. Bütün gazilerimizi şükranla yad ediyorum.

Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıldönümünü kutlu olsun.”