Korkmaz’dan polis günü mesajı

Korkmaz’dan polis günü mesajı
Sarayönü İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, 10 Nisan Polis Günü ile ilgili olarak açıklamada bulunarak, “Halkımızın huzur ve güveninin tesisinde gece gündüz çalışan tüm meslektaşlarımın 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum....

Sarayönü İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, 10 Nisan Polis Günü ile ilgili olarak açıklamada bulunarak, “Halkımızın huzur ve güveninin tesisinde gece gündüz çalışan tüm meslektaşlarımın 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum. Teşkilatımızın 175.üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum.” dedi.

Korkmaz, “Emniyet Teşkilatımız 1845 yılından bu güne kadar huzur ve güven ortamı tesis etmeye, can ve mal emniyetini sağlamasında önemli görevler üstlenmiş, Çin’in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs (KOVİD-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşımızı korumak ve salgının yayılmasını engellenebilmesi konusunda kendisine verilen görevleri layıkıyla yerine getirmektedir.” şeklinde konuştu.

Korkmaz, açıklamasına şöyle devam etti: “İlçe Emniyet Amirliğimiz olayların önlenmesi, suçluların yakalanabilmesinde ilçe halkımızın desteğinin önemi, polis vatandaş işbirliğinin yüksek bir düzeyde olması, ilçemizde huzurun ve güven ortamının yerleşmesine katkı sağlayan Sayın Sarayönü halkına polis teşkilatı olarak şükranlarımı arz ediyorum.”

Polislerin ve ailelerinin fedakarlığına dikkat çeken Korkmaz şunları söyledi:

“Emniyet teşkilatı personelimiz karşı karşıya kalındığı durumlarda, güç, sabır ve cesareti ile olaylara müdahale eden, bilgili, sabırlı, güçlü, cesaretli, akılcı,  nezaketli, merhametli, haysiyetli, mütevazı, sabırlı, soğukkanlı, fedakâr, devletine milletine ve bayrağına bağlı, yardım severliğini ön plana çıkararak adil ve tarafsız olarak görev ifa eden teşkilatımız mensupları ile destelerini esirgemeyen saygı değer eşleriniz hanım efendilere ve sevgili yavrularınıza en derin şükranlarımı sunarım. Coronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle bu yıl yapılması planlanan teşkilatımızın kuruluşu ile ilgili tüm etkinliklerimiz iptal edilmiştir. Görevi başında şehit olan bütün güvenlik güçlerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun. Bütün gazilerimizi şükranla yad ediyorum Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıldönümünü kutlu olsun.”