Korona ile mücadele sürüyor

Korona ile mücadele sürüyor
Dünyayı kasıp kavuran korona virüs tehdidine karşı gerekli önemlerini alan Sarayönü Belediyesi, hastane çevreleri, okul çevreleri, mahalle konakları, camiler, otobüs durakları, parklar, kaldırımlar, cadde ve sokaklarda hijyen...

Dünyayı kasıp kavuran korona virüs tehdidine karşı gerekli önemlerini alan Sarayönü Belediyesi, hastane çevreleri, okul çevreleri, mahalle konakları, camiler, otobüs durakları, parklar, kaldırımlar, cadde ve sokaklarda hijyen ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirirken, pazar yerlerinde vatandaşların sağlığını korumak için çalışmalarına devam ediyor.

Sarayönü Belediyesi tarafından koronavirüsle mücadelede vatandaşların ve esnafın sağlık güvenliği için semt pazarlarına el dezenfekte noktaları oluşturularak maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Hastalık riskine karşı mücadelede vatandaşların ve esnafın sağlık güvenliğini ön planda tutan belediye ekipleri, pazar yerlerine el dezenfekte noktaları oluşturuyor, alışveriş yapan vatandaşlara ve esnafa maske dağıtıyor.

İlçe Kaymakamı Abdulkadir Okay ve Belediye Başkanı Nafiz Solak, koronavirüs tedbirleri kapsamında, kişisel hijyen, evde kalma ve önlem alma konularında vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Birçok alanda olduğu gibi, pazar alanlarında da korona virüs ile mücadeleyi sürdürdüklerini vurgulayan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Pazar esnafımızı ziyaret ettik. Maske dağıtımlarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın alışverişini kısa sürede tamamlayarak hızlıca eve dönmeleri ve hijyen kurallarına uymaları, hem bireysel sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından çok önemli" dedi.

Pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarında esnaf ve alışverişe giden vatandaşlarımız için el dezenfekte noktaları oluşturduklarının altını çizen Başkan Solak, ''Sarayönü Belediyesi olarak pazar yerlerinin temizliği ve dezenfekte çalışmalarını yürütürken, pazar alanlarının giriş ve çıkış noktalarına hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın faydalanması açısından el dezenfekte noktaları oluşturduk, bizler kurum olarak üzerimize düşen çalışmaları yerine getirirken, hemşehrilerimiz de aynı duyarlılığı göstererek, uyarılara harfiyen riayet etmelerini rica ediyorum." diye konuştu.