Korona pazar ve marketleri etkilemedi

Korona pazar ve marketleri etkilemedi
Sarayönü’nde Cuma günü kurulan halk pazarı koronavirüs tehdidinden etkilenmedi. Önceki haftalardan farklı bir durum yaşanmayan halk pazarında vatandaşlar tedbirsiz olarak alışverişine devam etti.Yoğun kalabalığın dikkat çektiği...

Sarayönü’nde Cuma günü kurulan halk pazarı koronavirüs tehdidinden etkilenmedi. Önceki haftalardan farklı bir durum yaşanmayan halk pazarında vatandaşlar tedbirsiz olarak alışverişine devam etti.

Yoğun kalabalığın dikkat çektiği Pazar yerinde çok az sayıda vatandaşın maske ve eldivenle tedbir almaya çalıştığı dikkat çekti. Vatandaşların büyük çoğunluğu sosyal mesafeye dikkat etmeden alışverişini gerçekleştirdi.

Pazar esnaflarının ve vatandaşların bilinçten son derece uzak hareket ettiği gözlerden kaçmazken, esnaflar ürün seçtirmeye, vatandaşlarda ürün seçmeye devam etti. Birçok insanın dokundu ürünler Pazar çantalarıyla evlere taşındı.

Benzer görüntü marketlerde de dikkat çekti. Cuma günü yoğun ilgi gören marketlerde yüzlerce elin değdiği ürünler vatandaşlar tarafından satın alınarak eve götürüldü. Bunun yanı sıra kasalardaki ödeme kuyruğunda da sosyal mesafe tedbirine uymayan vatandaşlar dip dibe ödeme sırası bekledi.