Köstekli DYP’yi kurdu

Köstekli DYP’yi kurdu
Sarayönü’nde geçmişte birçok partinin ilçe başkanlığını yapan Feridun Köstekli, ilçede yeni bir partinin teşkilatını kurdu.Doğru Yol Partisi İlçe Teşkilatı’nı kuran Feridun Köstekli, parti genel merkezi tarafından...

Sarayönü’nde geçmişte birçok partinin ilçe başkanlığını yapan Feridun Köstekli, ilçede yeni bir partinin teşkilatını kurdu.

Doğru Yol Partisi İlçe Teşkilatı’nı kuran Feridun Köstekli, parti genel merkezi tarafından yetki alarak ilçe yönetimini oluşturdu.

Köstekli yaptığı açıklamada, “Ben 11 yıl boyunca DSP ilçe başkanlığını yürüttüm. Bunun yanı sıra ilçemizde çeşitli partilerin ilçe başkanlığını da kurdum. Koalisyon döneminde de DSP ilçe başkanıydım. O dönem iktidar partisinin ilçe başkanı olmama rağmen, isteklerimizi bir türlü yerine getirttiremiyor, istediğimiz hizmetleri alamıyorduk. Ecevit hükümetinin ortağı olan MHP’de Bayındırlık Bakanlığını şimdiki İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yapıyordu. Ne kadar talepte bulunduysak ilçemize bir çivi bile çaktıramadık. Aradan geçen onca yılda hiçbir şey değişmedi. İlçemizin siyasetinde de büyük bir boşluk var. Bunun için Doğru Yol Partisi’nin ilçe teşkilatını kurmaya karar verdik.” dedi.