Kozan "kilit parti olduk"

Kozan "kilit parti olduk"
Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından ortaya çıkan sonuçları değerlendirdi.MHP'nin sapasağlam yerinde olduğunu vurgulayan Kozan...

Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından ortaya çıkan sonuçları değerlendirdi.

MHP'nin sapasağlam yerinde olduğunu vurgulayan Kozan yaptığı açıklamada, "MHP tarihi bir başarıya imza atmıştır. MHP parçalandı, bitti diyenler MHP'nin bitmediğini sapasağlam yerinde durduğunu gördü. Cumhur ittifakında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a MHP seçmeni oy vermeyecek diyenlerin sözleri boşa çıktı. Partimiz bütün engelleri aşarak, bütün oyunları bozarak, karanlık senaryoları parçalayarak TBMM’de temsil edilme imkanına kavuşmuş, çok değerli bir milletvekili sayısına ulaşmıştır. Milletimiz MHP'yi kilit parti yapmış, denge ve denetleme görevi vermiştir. Terörle mücadelenin başarıya ulaşması, sosyal ve ekonomik meselelerin milletimizin isteğiyle sonuca ulaşması hususunda Cumhur İttifakı'na düşen sorumluluk çok fazladır. Bir önceki seçime göre ilçemizde oylarımızı arttırdık. MHP'yi bölmeye yok etmeye çalışanlar amaçlarına ulaşamamıştır. Milletimiz gereken cevabı sandıkta vermiştir. Seçim sonuçları vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. " dedi.