Kozan, "Sandık elzem olmuştu"

Kozan, "Sandık elzem olmuştu"
Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimleri değerlendirdi.Mehmet Kozan, yapmış olduğu açıklamada, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 17 Nisan 2018 Salı...

Milliyetçi Hareket Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimleri değerlendirdi.

Mehmet Kozan, yapmış olduğu açıklamada, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 17 Nisan 2018 Salı günü TBMM grup konuşmasında dile getirdiği erken seçim çağrısı Cumhurbaşkanı tarafından karşılık bulmuş ve olumlu karşılanmıştır. 18 Nisan 2018 Çarşamba günü genel başkanımız ile Cumhurbaşkanı’nın görüşmesi üzerine 24 Haziran 2018 Pazar günü erken seçim tarihi olarak ilan edilmiştir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi henüz tam devreye girmedi. Türkiye'nin 3 Kasım 2019'a kadar dayanması kolay değildir. 3 Kasım 2019'u beklemek mümkün değildir. 3 Kasım 2019'a kadar ulaşmak her dakika zorlaşmaktadır. Türkiye'nin bekası açısından Cumhur İttifakı'nın korunması elzemdir." dedi.

"Elimizi taşın altına koyuyoruz"

Sürecin hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini ifade eden Kozan, "İttifakın başarıyla seçimlerden çıkması için toplumsal olayların iyi takip edilmesi, atılan adımların verilere göre atılması gerekmektedir. Ülkemizin Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne geçmesi acil bir hal almıştır’ sözleri ve sonrasında ilan edilen erken seçim tarihi göstermektedir ki genel başkanımız Türkiye’nin karşı karşıya olduğu iç ve dış tehditleri büyük bir ferasetle öngörmekte, yaşanan gelişmeleri dikkatlice takip etmekte ve bu konuda sadece uyarı yapmakla kalmayıp elini taşın altına sokarak inisiyatif ve sorumluluk almaktadır." şeklinde konuştu.

"Milletimizin bekası için"

Kozan, tarihinin hiçbir döneminde ülke için sorumluluk almaktan kaçmadıklarını vurgulayarak şunları söyledi: "Milliyetçi ülkücü hareket, bu kritik dönemde de üzerine düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirecek güç, azim ve kararlılıktadır. Ülkemiz açısından son derece kritik ve hayati olan, devletimizin ve milletimizin bekasını yakından ilgilendiren bu seçimde MHP Sarayönü İlçe Teşkilatı olarak seçime hazırız ve partimizin bu yarıştan büyük bir başarıyla çıkması için her türlü gayreti göstermekte kararlıyız. İnanıyoruz ki bu seçimin galibi şüphesiz ki Türk Milleti olacaktır. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği erken seçimi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi."