Küçükkoyuncu Ailesinin acı günü

Küçükkoyuncu Ailesinin acı günü
Sarayönülü emekli devlet sanatçısı Ramazan Küçükkoyuncu, geçtiğimiz günlerde ağabeyi Ali İhsan Küçükkoyuncu'yu kaybetti.Konya'nın meşhur köftecisi Ali İhsan Küçükkoyuncu, geçtiğimiz çarşamba günü 75 yaşında hayatını...

Sarayönülü emekli devlet sanatçısı Ramazan Küçükkoyuncu, geçtiğimiz günlerde ağabeyi Ali İhsan Küçükkoyuncu'yu kaybetti.

Konya'nın meşhur köftecisi Ali İhsan Küçükkoyuncu, geçtiğimiz çarşamba günü 75 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden Küçükkoyuncu, Meram Tıp Fakültesi'nde yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Vefatının ardından Ali İhsan Küçükkoyuncu'nun cenazesi Perşembe günü kaldırıldı. Öğle namazına müteakip olarak kılınan cenaze namazının ardından Küçükkoyuncu'nun cenazesi musalla mezarlığına defnedildi. Cenazeye Küçükkoyuncu ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Küçükkoyuncu ailesi daha sonra taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhum Ali İhsan Küçükkoyuncu'ya Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.