Kurban bayram huzur içinde geçti

Kurban bayram huzur içinde geçti
Sarayönü’nde kurban bayramı öncesi yapılan hazırlıklar meyvesini verdi. Vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesi için Sarayönü İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, Belediye ve Zabıtaya ait ekipler Kurban...

Sarayönü’nde kurban bayramı öncesi yapılan hazırlıklar meyvesini verdi. Vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesi için Sarayönü İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, Belediye ve Zabıtaya ait ekipler Kurban Bayramı boyunca 7/24 görev başında hizmet verdiler.

Halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için görevlerinin başında olan polis ekipleri, istenmeyen olaylara zamanın da müdahale ederek, tam not aldı.

 

Trafik ekipleri halkı bilgilendirdi

Sarayönü’nde bayram öncesi trafik denetimi yapan polis ekipleri, sürücülere şeker ve kolonya ikram ederken çocuklara oyuncak hediye etti. Kurban Bayramı boyunca şehrin giriş ve çıkışlarında yapılan uygulamalar ve denetimler nedeniyle Sarayönü oldukça sakin bir bayram geçirirken, meydana gelen kazalar da can kaybının yaşanmaması ve trafik kazalarının çok az seviye de olması dikkat çekti.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Kurban Bayramı’nın huzur içinde geçtiğini belirterek, görevli personellere teşekkür etti.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı Sarayönü ilçesinde huzur içinde geçti. Ben, bayram boyunca görevi başında halkımıza hizmet eden belediye personelimize, emniyet müdürlüğü görevlilerine, jandarma komutanlığı görevlilerine, sağlık personeline, tüm emeği geçenlere ve halkımıza çok teşekkür ediyorum’ dedi.