Kurşuncu TÜGVA temsilcisi oldu

Kurşuncu TÜGVA temsilcisi oldu
Türkiye Gençlik Vakfı(Tügva), Sarayönü İlçe Temsilciliği’ne daha önce Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Ahmet Fatih Kurşuncu getirildi.Tügva Sarayönü İlçe Temsilciliği görevine getirilen Ahmet Fatih Kurşuncu,...

Türkiye Gençlik Vakfı(Tügva), Sarayönü İlçe Temsilciliği’ne daha önce Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Ahmet Fatih Kurşuncu getirildi.

Tügva Sarayönü İlçe Temsilciliği görevine getirilen Ahmet Fatih Kurşuncu, mazbatasını Tügva Konya İl Temsilcisi Veli Vural’dan aldı. Vural; “Tügva Sarayönü İlçe Temsilciliği görevine Ahmete Fatih Kurşuncu kardeşimiz getirilmiştir. Rabbim hayırlı ve muvaffak eylesin.” dedi.

Tügva Sarayönü Temsilcisi Ahmet Fatih Kurşuncu ise yaptığı açıklamada, “Türkiye Gençlik Vakfı, Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır.

Tügva, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmayı hedefliyor.” dedi.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA