Kurşunlu Sağlık Evi protokolü imzalandı

Kurşunlu Sağlık Evi protokolü imzalandı
Konya’da hayırsever iş insanı Yılmaz Lale tarafından Sarayönü İlçesi Kurşunlu Mahallesi’nde yaptırılacak olan ‘Sağlık Evi’ için imza protokolü düzenlendi. İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen imza töreni öncesi...

Konya’da hayırsever iş insanı Yılmaz Lale tarafından Sarayönü İlçesi Kurşunlu Mahallesi’nde yaptırılacak olan ‘Sağlık Evi’ için imza protokolü düzenlendi. İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen imza töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Vahdettin Özkan “Pandemi dönemini yaşadığımız bir zaman diliminde hayırsever bir vatandaşımızın sağlık hizmetlerine katkı sunması son derece önemli ve anlamlıdır” dedi.

Sarayönü’nün her türlü hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek hayırsever iş insanı Lale’ye teşekkür eden Vali Özkan, “Sağlık hizmetlerine insanlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak önemli bir hizmet. Bu hizmetin belediyelerimizle ve muhtarlıklarımızla olgunlaştırılması toplumsal dayanışmamızın bir göstergesi olması açısından da çok kıymetli. Hayırseverlik Anadolu’muzda çok kıymetli bir kültür bu kültür Konya’mızda da son derece belirgin bu nedenle tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Konya sağlığının devlet ve millet iş birliği ile çok daha üst seviyelere çıkmaya devam ettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç’da, “Yapılan yardımlar sayesinde hedef ve projelerimizi daha hızlı hayata geçirme şansı buluyoruz. Böyle bir eserin kazandırılması noktasında bizlere destek olan hayırseverimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Hayırsever iş insanı Yılmaz Lale’de protokolü imzalamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemize sağlık alanında katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah projemize en kısa sürede başlayarak tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından ilgili protokol taraflarca imzalandı. Protokol imza töreninde Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, İş adamı Yılmaz Lale, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çiftci ve Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Sinan Çelik’de hazır bulundu.