Kurşunlu TOKİ dükkanları satılacak

Kurşunlu TOKİ dükkanları satılacak
Sarayönü’nde Kurşunlu mahallesi 79 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi projesi kapsamında yapılan 2 işyeri bugün açık arttırma ile satılacak.Açık arttırma Ankara’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde, TOKİ İstanbul...

Sarayönü’nde Kurşunlu mahallesi 79 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi projesi kapsamında yapılan 2 işyeri bugün açık arttırma ile satılacak.

Açık arttırma Ankara’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde, TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı’da ve İnternet bağlantıları ile yapılacak. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş olan gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun kurulmuş tüzel kişilikler başvuru yapabilecek. Başvuruda fotoğraflı nüfus cüzdanı, vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları istenecek. Ayrıca yetkili banka şubelerine nakit olarak; muhammen bedeli 100.000 olan işyerleri için 10 bin lira katılım teminatı ödenecek. Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname istenecek.

Alıcı olamayanların teminatı 18 Ağustos’ta iade edilecek. Sözleşme imzalama tarihi ihale onayından sonra bildirilecek.