Kurşunlu TOKİ ihalesi yapıldı

Kurşunlu TOKİ ihalesi yapıldı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Sarayönü nün Kurşunlu mahallesinde inşa edilecek 78 konutun ihalesi yapıldı. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 78 konut altyapı ve çevre düzenleme işi yapılacak. Yükseklikleri...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Sarayönü nün Kurşunlu mahallesinde inşa edilecek 78 konutun ihalesi yapıldı. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 78 konut altyapı ve çevre düzenleme işi yapılacak. Yükseklikleri zemin üzeri 3 kat olan projedeki konutların 46 sı 2+1, 32 si ise 3+1 planında inşa edilecek. İlk etap TOKİ konutlarının inşaatı yer teslimi yapılmasının ardından başlayacak. Toplam 5 bloktan oluşan projenin tamamlanması, vatandaşlar tarafından şimdiden merakla bekleniyor.

TOKİ tarafından Sarayönü'nün Kurşunlu mahallesine yapılacak toplu konutların yapılması için çalışma başlatan ve bu konuda uzun uğraşlar veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, gelişmeler hakkında bilgi verdi.

İhale sürecinin tamamlandığını belirten Başkan Nafiz Solak; “Projenin yapılacağı alan; peyzajı, otoparkı, çocuk oyun alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda mahalleye değer katacak yeni bir yaşam alanına dönüşecek. Projede modern ve yerel mimari sentezlendi. Mimari cephe elemanları ve zemin kat seviyesine kadar taş kaplama gibi özellikler modernize edilerek uygulandı. Sözleşmenin imzalanmasının ardından inşallah yer tesliminin ardından ilk kazma vurulacak. Şu anda fiyatlarla ilgili kesin bir şey söylemek doğru değil ancak projenin kısa sürede teslim edileceğini düşünüyoruz” dedi.