Kurşunlu’da 1700 ağaç dikildi

Kurşunlu’da 1700 ağaç dikildi
Sarayönü’ne bağlı Kurşunlu mahallesinde Keleş Vinç sponsorluğunda ve Karatay Üniversitesi’nin katılımı ile 1700 fidan toprakla buluşturuldu. Mahalle Muhtarı Sinan Çelik, bahar döneminde 2 bin ağaç daha dikileceğini söyledi.Sarayönü’nün...

Sarayönü’ne bağlı Kurşunlu mahallesinde Keleş Vinç sponsorluğunda ve Karatay Üniversitesi’nin katılımı ile 1700 fidan toprakla buluşturuldu. Mahalle Muhtarı Sinan Çelik, bahar döneminde 2 bin ağaç daha dikileceğini söyledi.

Sarayönü’nün Kurşunlu mahallesinde ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Mahallenin yeşil alanlarını arttırmak için fidan dikimi gerçekleştirildi. Keleş Vinç’in sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinliklerle mahalleye 1700 fidan dikildi.

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Sinan Çelik’in organizesinde, Keleş Vinç’in sponsorluğunda Kurşunlu mahallesinde geniş çaplı bir ağaçlandıra çalışması gerçekleştirildi. Karatay Teknik Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Anıt ağaç mevkiinde gerçekleştirilen etkinlikle 1700 fidan toprakla buluşturularak can suyu verildi.

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Sinan Çelik, yaptığı açıklamada Karatay Üniversitesi ile birlikte mahalle halkının da katılımıyla 1700 fidanın toprakla buluşturulduğunu söyledi. Kurşunlu mahallesinin doğasına katkıda bulunmayı hedeflediklerini kaydeden Muhtar Sinan Çelik, “Mahallemizin doğal güzelliklerine katkı sağlamak amacıyla daha yeşil bir Kurşunlu için bu çalışmayı başlattık. Hedefimiz bu sayıyı daha da üst seviyelere çıkarmak. Yeşil bir kurşunlu Konya’da bulunan hemşerilerimizin mahallemize geri dönüşünü hızlandırmaktadır. Mart ayında Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte 2 bin fidan daha dikeceğiz. Bahar aylarında meyve fidanları dikmeyi de planlıyoruz. Bu çalışmaya destek veren ve emeğini esirgemeyen herkese mahallemiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.