Kurşunlu’da ‘Çanakkale Ruhu’ yeniden canlandırıldı

Kurşunlu’da ‘Çanakkale Ruhu’ yeniden canlandırıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen programıyla kutlandı, aynı zamanda 18 Mart Şehitleri yad edildi.

Türk Milletinin şanlı tarihine altın harflerle yazılan, kahraman ordumuzun tüm zorluk ve imkânsızlıklara rağmen cansiperane bir şekilde mücadele ettiği ve sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştiren, Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu’nda anma programı düzenlendi.

kursunluda-canakkale-ruhu-yad-edildi-3.jpeg

Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Neslihan Uğurlu tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

kursunluda-canakkale-ruhu-yad-edildi-4.jpeg

Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri hazırladığı oratoryo gösterileri ve şiir dinletilerinin okul öğrenci ve öğretmenler tarafından ilgiyle takip edildi.

kursunluda-canakkale-ruhu-yad-edildi-2.jpeg

Program iki seans şeklinde Kurşunlu İlkokulundan sonra İmam Hatip Ortaokuluna sunuldu. Gösteriye ilgi çok büyüktü.

kursunluda-canakkale-ruhu-2.jpg

kursunluda-canakkale-ruhu-1.jpg

Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu müdürü Metin BESTİL hazırlanan program dolayısıyla öğrencilere ve öğretmen Neslihan Uğurlu’ya teşekkür ederek; “Şehitlerimizin ruhu şad olsun bu vatan onların bize en büyük emanetidir” dedi.