Kurşunlu'dan Haleplilere un

Kurşunlu'dan Haleplilere un
Sarayönü'ne bağlı Kurşunlu mahallesinden, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Derneği vasıtasıyla, "Halep'e Yol Açın" kampanyası kapsamında Haleplilere ulaştırılmak üzere un gönderdi.Kurşunlu mahallesinde gerçekleştirilen...

Sarayönü'ne bağlı Kurşunlu mahallesinden, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Derneği vasıtasıyla, "Halep'e Yol Açın" kampanyası kapsamında Haleplilere ulaştırılmak üzere un gönderdi.

Kurşunlu mahallesinde gerçekleştirilen uğurlama törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Yardım kampanyasını organize eden Ahmet Büyükdalaklı, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, yardımların Suriye'deki yetim ve mazlum ailelerin sofrasına ekmek olacağını ifade etti.

Suriye halkının büyük bir zulme maruz kaldığını kaydeden Büyükdalaklı, "Suriyeli müdslüman kardeşlerimizin bizlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçları var. Bu yüzden yardımsever halkımızın destekleriyle Suriye'deki mazlumların yanında olmak istedik. Duyarsızlık ve nemelazımcılık iman zayıflığından kaynaklanan manevi bir hastalıktır. Allah için bir şeyler yapmalıyız. Bu bizim imani vazifemizdir. Belki çoğu kardeşimizin cebinde harçlığı dahi yok ama Suriyeli kardeşlerimizin barınacağı bir yeri ve bir dilim ekmeği dahi yok. Yardım kampanyasına katılan herkese teşekkür ederim" dedi.