‘Kurtuluş reçetemiz milli görüştür’

‘Kurtuluş reçetemiz milli görüştür’
Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, dünyayı yönetme gayesi olan azınlığın adaletsiz bir düzen oluşturmak için insanların hayatlarıyla oynadığına dikkat çekti.Dünyanın dört bir yanında, bilhassa da Müslüman...

Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, dünyayı yönetme gayesi olan azınlığın adaletsiz bir düzen oluşturmak için insanların hayatlarıyla oynadığına dikkat çekti.

saadet partisi

Dünyanın dört bir yanında, bilhassa da Müslüman coğrafyasında işgal, savaş ve sömürünün hızını arttırarak devam ettiğini belirten Tokgöz, “Yapılanların tek gayesi dünyayı yöneten bir avuç mutlu azınlığı memnun edebilmektir. Dünyanın hangi köşesinde bu zulüm kime karşı yapılırsa yapılsın, sömürü ve baskılara dur dememiz gerekmektedir. Bu yapılanların en bariz örneği, bugün zalim Çin hükümetinin Doğu Türkistan’daki kardeşlerimize yaptığı zulüm ve baskılardır. Çin hükümeti ekonomik olarak etkisi altına aldığı ülkeleri, siyasi olarak bağımlı hale getirmeye çalışmaktadır. Saadet Partisi olarak Ak Parti hükümetinden beklentimiz bu zulümleri durduracak ve Çin’in bu uygulamalarını boşa çıkartacak politikalar üretmesidir. Ancak 19 yıldır beklentilerimiz maalesef gerçekleşmediği gibi ülkemiz dış politikada daha kötü noktalara gelmiştir.” dedi.

Kurtuluş reçetesinin milli görüşte olduğuna değinen Tokgöz, “İşte tam da bu noktada Saadet Partisinin kuruluşundan bugüne kadar savunduğu politikalara acilen ihtiyaç vardır. Milli Görüş Siyasi Hareketinin ilk temel esaslarından biri olan “Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya” hedefini açıklarken dış politikada, ekonomik kalkınmada ve manevi kalkınmada toplu bir şahlanışla başarıya ulaşacağına olan inancıdır. Bu şahlanışı daha önce ki Milli Görüş iktidarlarında defalarca kez yapmıştır.” şeklinde konuştu.

Tokgöz, şöyle devam etti: “Milli Görüş bundan önce olduğu gibi bundan sonra da işbirlikçi iktidarların bozup yıktığı her şeyi onaracak ve ülkemizin kalkınmasını sağlayacaktır. Çünkü tek kurtuluş reçetesi Milli Görüş politikalarıdır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”