Kütahya'da puan avı

Kütahya'da puan avı
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grubun 17’nci hafta karşılaşmaları kapsamında Kütahya temsilcilerinden Akıncılarspor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda oynanacak olan karşılaşma pazar günü saat 14:00’te...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grubun 17’nci hafta karşılaşmaları kapsamında Kütahya temsilcilerinden Akıncılarspor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda oynanacak olan karşılaşma pazar günü saat 14:00’te başlayacak.

Bir hafta içerisinde Akşehirspor ve Hisar Belediyespor’u mağlup eden Sarayönü Belediyespor’da keyifler yerinde. Ligin 17’nci haftasında Kütahya’da oynanacak karşılaşmada Akıncılarspor’u da yenmeyi hedefleyen yeşil siyahlılar galibiyet serisi yakalamak istiyor. Takımda kırımız kart cezalısı olan oyuncuların tamamı cezasını tamamladı. Okan ve Fatih’in resmi işlemleri tamamlanabilirse, Turan, Umutcan, H.Serhat ve Eşref ile birlikte onlarda kadroya dahil olabilecek.

Öte yandan düşe hattında bulunan Akıncılarspor, ligin en zayıf halkası. Buna rağmen ligin ilk yarısında düşme hattındaki takımlardan çok çeken Sarayönü Belediyespor’un yine de temkinli olması gerekiyor acheter viagra espagne. Direk düşecek takımlar arasında yer alan Akıncılarspor’un henüz 3 puanı bulunuyor. Sadece bir karşılaşmada galip gelebilen Kütahya temsilcisi, 13 mağlubiyet aldı.