Kuyumcu soygunu aydınlandı

Kuyumcu soygunu aydınlandı
Sarayönü'nde, Ocak ayında meydana gelen kuyumcu soygunu, İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince aydınlatıldı. Kuyumcu soygununu gerçekleştiren iki kişiden birinin daha önce başka bir suçtan tutuklandığı ortaya çıkarken, diğer...

Sarayönü'nde, Ocak ayında meydana gelen kuyumcu soygunu, İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince aydınlatıldı. Kuyumcu soygununu gerçekleştiren iki kişiden birinin daha önce başka bir suçtan tutuklandığı ortaya çıkarken, diğer zanlı da tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Sarayönü'nde 31 Ocak 2018 tarihinde gece saatlerinde postane caddesinde bulunan Erdem Kuyumculuk iki hırsız tarafından kepenkleri kesilerek soyulmuştu. Olayın ardından başlatılan soruşma kapsamında olay yerinde bulunan kan izi, güvenlik kamerası görüntüleri ve diğer deliller üzerinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren polis ekipleri, sonuca ulaştı. Kuyumcu soygununu gerçekleştiren şahısları ortaya çıkaran polis ekipleri, hırsızlık zanlılarından biri olan H.C.Y'nin daha önce uyuşturucu ticaretinden dolayı tutuklandığını tespit etti. Diğer hırsızlık zanlısı S.Ç. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltında sorgulanan S.Ç. isimli şahıs, ifadesinde Erdem Kuyumculuğu H.C.Y ile birlikte soyduklarını itiraf etti. Adliyeye sevk edilen S.Ç. savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Hakkında daha önceden de hırsızlıktan işlem yapıldığı ortaya çıkan S.Ç. diğer hırsızlık olaylarını da anlatarak işlediği suçları itiraf etti.