Ladik 18 uygulaması nihayete erdi

Ladik 18 uygulaması nihayete erdi
Ladik mahallesinde birçok vatandaşın dört gözle beklediği 18 uygulaması tamamlandı. Dosya ve kütük kontrollerinin ardından arsaların tapuları sahiplerine verilecek.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, hak sahiplerinin kısa...

Ladik mahallesinde birçok vatandaşın dört gözle beklediği 18 uygulaması tamamlandı. Dosya ve kütük kontrollerinin ardından arsaların tapuları sahiplerine verilecek.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, hak sahiplerinin kısa süre sonra arsalarına kavuşacağını söyledi. Konu hakkında bilgi veren Başkan Solak, yaptığı açıklamada, "Mevcut Ak Parti İlçe Başkanımız Şükrü Tınas'ın belediye başkanlığı döneminde başlayan Ladik 18 uygulamasında süreç, Yeni Büyükşehir Yasasına geçildiği için uzamıştı. Bununla birlikte ilave proje revizyonuna ihtiyaç duyuldu. Belediyemiz tarafından proje revizyonu tamamlandı ve Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmelerde mutabakat sağlandı. Ak Parti İlçe Başkanımız Şükrü Tınas ile yaptığımız takipler neticesinde sonuç aldık. Sarayönü Tapu Müdürlüğü'nün yapmış olduğu incelemeler kapsamında, alanlar tek tek kontrol edildi. Projenin yeni baştan düzenlenmemesi için bu kontroller neticesinde ilgili mühendisler raporlarını tamamladı ve 18 uygulaması projesinin tescili tamamlandı. Uzun süredir büyük bir beklenti içerisinde olan Ladikli hemşerilerimiz, Tapu Müdürlüğünün dosya ve kütük kontrollerinden sonra tapularına kavuşmuş olacaktır. Arsa sahiplerine hayırlı olsun." dedi.