Ladik esnaflarına ziyaret

Ladik esnaflarına ziyaret
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, ahilik haftası kapsamında Ladik mahallesi esnafları ve Sarayönü sanayisi esnafları ziyaret edildi.Ziyaretler kapsamında Sarayönü Kaymakamı Tarık...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, ahilik haftası kapsamında Ladik mahallesi esnafları ve Sarayönü sanayisi esnafları ziyaret edildi.

Ziyaretler kapsamında Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri, esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Ziyaretler esnasında esnaflara hediyeler takdim edildi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Ahilik Haftasıyla ilgili açıklamada bulunan Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, ahiliğin anlam ve öneminden bahsetti. Koçaş, "Ahilik, insanların işlerini, içten gönülden ve güler yüzle yapmak, müşteri memnuniyeti adına güler yüzünü insanlardan esirgememektir" dedi.