Ladik Mahallesinde aşılama çalışmaları

Ladik Mahallesinde aşılama çalışmaları
Sarayönü Ladik Mahallesinde, Pazartesi günü Ladik Muhtarlığı ofisinde, 60 yaş ve üstü vatandaşlara Toplum Sağlık Merkezi  ekiplerince Covid-19 aşıları yapıldı.Aşılama hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa...

Sarayönü Ladik Mahallesinde, Pazartesi günü Ladik Muhtarlığı ofisinde, 60 yaş ve üstü vatandaşlara Toplum Sağlık Merkezi  ekiplerince Covid-19 aşıları yapıldı.

Aşılama hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Arabacı “Özellikle randevu almakta zorlanan 60 yaş ve üstü 70’in üzerinde vatandaşlarımız Coronavirüs aşıları Toplum Sağlık Merkezi  ekiplerince yapıldı. İlçe sağlık müdürümüze ve aşı çalışmalarını yapan sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Amacımız hem 60 yaş üstü vatandaşlarımızın aşılanmasına yardımcı olmak, hem de aşılanmayı yaygınlaştırmak diyen Arabacı, şöyle devam etti: “Biz buraya vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için geldik.  Ladik kalabalık bir mahalle ve bazı vatandaşlarımız randevu almakta zorlanabiliyorlar.

Biz hem onlara yardımcı olmak hem de aşılamayı yaygınlaştırmak için Toplum Sağlık Merkeziyle yaptığımız görüşmelerde olumlu geri dönüşler alınca aşılama hizmetini vermeye başladık. Toplum Sağlık Merkezi bu hususta büyük gayret gösterdi. Kendilerine vatandaşlarımız adına teşekkürü bir borç bilirim.”