Ladik Mahallesinde aşılama çalışmaları

Ladik Mahallesinde aşılama çalışmaları
Sarayönü’nün Ladik Mahallesinde, Muhtar Mustafa Arabacı ve Toplum Sağlık Merkezi  işbirliğiyle muhtarlıkta da aşılama hizmeti veriliyor.Ladik Mahallesinde geçtiğimiz hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri, Ladik Muhtarlığı...

Sarayönü’nün Ladik Mahallesinde, Muhtar Mustafa Arabacı ve Toplum Sağlık Merkezi  işbirliğiyle muhtarlıkta da aşılama hizmeti veriliyor.

Ladik Mahallesinde geçtiğimiz hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri, Ladik Muhtarlığı ofisinde, 65 yaş üstü vatandaşlara aşılama hizmeti verildi.

Aşılama hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Arabacı “Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımız randevu almakta zorlandığı için böyle bir hizmet vermeye başladık. Amacımız hem 65 yaş üstü vatandaşlarımızın aşılanmasına yardımcı olmak, hem de aşılanmayı yaygınlaştırmak.” dedi.

Önümüzde ki süreçte de devam edecek

Hafta boyunca yaklaşık olarak 100 vatandaşa aşılama hizmeti verildiğini belirten Arabacı, şöyle devam etti:

“Biz buraya vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için geldik. İlk duyuruyu yaptığımızda muhtarlık ofisinde aşılama hizmetinin verileceğini duyanlar şaşırdılar. Toplum Sağlık Merkeziyle yaptığımız görüşmelerde olumlu geri dönüşler alınca hemen çalışmalara başladık ve geçtiğimiz hafta süreci tamamladıktan sonra aşılama hizmetini vermeye başladık. Toplum Sağlık Merkezi bu hususta büyük gayret gösterdi. Kendilerine vatandaşlarımız adına teşekkürü bir borç bilirim.”

Aşılama hizmetlerinin önümüzde ki süreçte de devam edeceğini belirten Arabacı, normalleşme sürecinin başlaması için aşılamanın önemine dikkat çekerek, ellerinden geldiğince tüm 65 yaş üstü vatandaşlara ulaşmaya gayret edeceklerini belirtti.