Ladik Mahallesinde cinayet: 1 ölü

Ladik Mahallesinde cinayet: 1 ölü
Ladik mahallesinde meydana gelen olayda, Tayyar A., uzun süredir husumet beslediği Yusuf Ateş'i önce silahla vurarak, daha sonra boğazını keserek öldürdü.Sarayönü'nün Ladik mahallesinde işlenen cinayette bir kişi hayatını kaybetti....

Ladik mahallesinde meydana gelen olayda, Tayyar A., uzun süredir husumet beslediği Yusuf Ateş'i önce silahla vurarak, daha sonra boğazını keserek öldürdü.

Sarayönü'nün Ladik mahallesinde işlenen cinayette bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Tayyar A., uzun zamandır husumet beslediği Yusuf Ateş'i, yaklaşık bir ay önce takip etmeye başladı. Tayyar A., yanında taşıdığı ruhsatsız silah ile Ladik mahallesindeki bir çiğköftecide yalnız yakaladığı Yusuf Ateş'e yakın mesafeden beş el ateş etti. Hırsını alamayan Tayyar A., yere yığılan Yusuf Ateş'in boğazını bıçakla keserek öldürdü. Ateş, olay yerinde hayatını kaybederken, Tayyar A. silahını bir çöp konteynırına atarak kaçtı.

Babası tarafından Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığına götürülerek teslim edilen Tayyar A.'ın, ifadesinde suçunu itiraf ederek, pişman olmadığını söylediği öğrenildi.

Tayyar A.'ın, verdiği ifadede, "Uzun zamandır kin ve nefret besliyordum. Şartlar oluşmadığı için bu zamana kadar bir şey yapamadım. Yaklaşık bir ay önce silah edindikten sonra takip etmeye başladım. Bir iş yerinde yalnız yakalayıp yakın mesafeden beş el ateş ettim. Yere düştükten sonra boğazına üç kez bıçak sapladım. Çoktan ölmeyi hak etmişti. Pişman değilim." dediği öğrenildi.

Sarayönü Adliyesine sevk edilen Tayyar A., savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetti mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hayatını kaybeden Yusuf Ateş'in ise evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Ateş'in cenazesi Sarayönü Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.