Ladik pazarında çorba ikramı

Ladik pazarında çorba ikramı
Sarayönü Belediyesi tarafından Ladik mahallesinde kapalı pazar yerinde esnaflara ve vatandaşlara çorba ikramı gerçekleştirildi.İlçede etkili olan soğuk havalar nedeniyle zor şartlar altında hizmet veren pazar esnafının yanında...

Sarayönü Belediyesi tarafından Ladik mahallesinde kapalı pazar yerinde esnaflara ve vatandaşlara çorba ikramı gerçekleştirildi.

İlçede etkili olan soğuk havalar nedeniyle zor şartlar altında hizmet veren pazar esnafının yanında olan Sarayönü Belediyesi, Perşembe günü sabah saatlerinde pazar yerinde çorba ikramında bulundu. Organizasyona Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu da katıldı.

Sarayönü Belediyesi Aşevinde hazırlanan çorba, kase ve pet bardaklarda ekmek ile birlikte ikram edildi. Pazar esnafları ve vatandaşlar, uygulamadan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Tenekelere yaktıkları ateşle hem ısınmaya çalışan hem de ürünlerinin donmasını engellemeyi amaçlayan pazar esnafları, ikram edilen sıcak çorba ile de içini ısıttı.