Ladik TOKİ teslimatları başladı

Ladik TOKİ teslimatları başladı
Ladik mahallesinde 2. Etap TOKİ konutlarının teslimatı başladı. Takvim çerçevesinde günde iki blok teslim ediliyor. Bir ay içerisinde tüm dairelerin sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Demirbaş alımı için belirlenen ücreti...

Ladik mahallesinde 2. Etap TOKİ konutlarının teslimatı başladı. Takvim çerçevesinde günde iki blok teslim ediliyor. Bir ay içerisinde tüm dairelerin sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Demirbaş alımı için belirlenen ücreti ödeyen hak sahipleri kimlik fotokopileriyle evlerini teslim alarak ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sarayönü ilçesine bağlı Ladik mahallesinde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ), tarafından yapılan 2. Etap konut projesinde, daireler hak sahiplerine teslim ediliyor.

Toplam 799 daireden oluşan projede dairelerin teslimatları 1 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Teslimat takvimi çerçevesinde günde iki bloğun teslimatı yapılıyor.

Teslimat günü geldiğinde hak sahipleri doğduran şantiyeye giderek kimlik fotokopisiyle veta vekaletnamesiyle görevlilerden evini teslim alıyor. Halk sahiplerinden anahtar tesliminden önce ortak alanlarda kullanılacak demirbaşlar için bir defaya mahsus 2+1’ler için 514, 3+1’ler için 745 lira tahsil ediliyor. Daha önceki projelerde peşin alınan KDV tutarının bu kez peşin alınmamasına, taksitlerin üzerine yansıtılmasına karar verildi.

28 Temmuz’da 2+1 blokların tamamlanmasının ardından 29 Temmuz’da 3+1 blokların teslimatına başlanacak. 11 Ekim’de de 3+1 blokların teslimatı sona erecek. Belirlenen günde gelemeyenlerin teslimatları ise 12 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Öte yandan anahtarlarını teslim alan hak sahipleri ise evlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, projenin, camisi, iş yerleri, sosyal donatıları, parkları, peyzajı, otoparkı ve çocuk oyun alanları ile nitelikli bir sosyal çevre imkanı sunduğunu söyledi.

Ladik mahallesi 2. Etap TOKİ konutlarının kente değer katarak yeni bir yaşam merkezine dönüştüğünü kaydeden Solak, yaptığı açıklamada “Projede modern ve yerel mimari sentezlendi. Mimari cephe elemanları ve zemin kat seviyesine kadar taş kaplama gibi özellikler modernize edilerek uygulandı. Hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.