Ladik TOKİ’de 240 bin liraya daire satıldı

Ladik TOKİ’de 240 bin liraya daire satıldı
Sarayönü ilçe merkezinde ve Ladik mahallesinde bulunan TOKİ konutlarında kalan daire ve işyerinin satışı hafta içerisinde Ankara’da gerçekleştirildi.İhale usulü ile gerçekleştirilen satış için ilçeden birçok kişi Ankara’ya...

Sarayönü ilçe merkezinde ve Ladik mahallesinde bulunan TOKİ konutlarında kalan daire ve işyerinin satışı hafta içerisinde Ankara’da gerçekleştirildi.

İhale usulü ile gerçekleştirilen satış için ilçeden birçok kişi Ankara’ya gitti. Bunun yanı sıra ihaleye internet üzerinde de online katılım sağlandı.

Satış çerçevesinde Sarayönü 1. Etap TOKİ konutlarında bir adet, Sarayönü 3. Etap TOKİ konutlarında bir adet 2+1 dairenin satışı gerçekleştirildi. Beklenmedik ilgi ise Ladik mahallesinde bulunan TOKİ konutlarına oldu.

Ladik mahallesi 2’nci Etap TOKİ konutlarında bulunan 3 daire ve 5 dükkanın satışına ilgi yoğun oldu. işyeri 320 bin lira ile 400 bin lira arasında satılırken, bir adet 3+1 daire 195 bin liraya satıldı. İki adet 2+1 dairelerin ihalesi ise beklenmedik bir şekilde sonuçlandı. Yaklaşık değeri 110-120 bin lira olan dairelerden biri 180 bin liraya satılırken, diğeri 240 bin liraya satıldı. 240 bin liraya satılan daire büyük şaşkınlığa neden oldu.