LADİK YASDA

LADİK YASDA
Ladik Mahallesinde bir haftada altı cenaze kaldırıldı. MHP eski il başkanı Avukat Tarık Taşçı’nın babası Abdullah Taşçı vefat etti. Perşembe günü Konya’da vefat eden ve bir süredir rahatsızlığı ile mücadele eden...

Ladik Mahallesinde bir haftada altı cenaze kaldırıldı.

 

MHP eski il başkanı Avukat Tarık Taşçı’nın babası Abdullah Taşçı vefat etti. Perşembe günü Konya’da vefat eden ve bir süredir rahatsızlığı ile mücadele eden Ladik yeni Mahalle’den Abdullah Taşçı’nın cenazesi Cuma günü defnedildi.

Bir günde 3 cenaze

 

Sarayönü Belediye encümen üyesi Yusuf Külahlının babası Mustafa Külahlı (Tahirhocanın) vefat etti. Bir süredir Covid 19 tedavisi görmekte olan merhum Mustafa Külahlı’nın cenazesi Perşembe günü Ladikte defnedildi.

Ladik’te hafta için vefat eden bir başka kişi Pancarcı Mahallesinden Merhum Emin oğlu Mehmet Badem oldu.

Bir süredir böbrek yetmezliği rahatsızlığı ile mücadele eden Mehmet Badem yaşama daha fazla tutunamadı. Merhumun cenazesi Perşembe günü kılınan cenaze namazının ardından Ladik Mezarlığına defnedildi.

Ladik Küçük Mahalleden merhum Mehmet SARI eşi Hatice SARI da yaşama veda etti. Merhumenin cenazesi de Perşembe günü kaldırıldı.

Kahveci Hüseyin babasını kaybetti

 

Yeni Mahalleden Kahveci Hüseyin’in babası Osman Yılmaz vefat etti. Uzun süredir rahatsızlığı bulunan ve evde tedavisi devam eden Osman Yılmaz Pazartesi günü (dün) yaşama veda etti.

Aynı gün öyle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen merhem Osman Yılmaz’ın cenazesi Ladik Mezarlığına defnedildi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak vefat edenlere  Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.