Ladik'e 6 kilometre yol

Ladik'e 6 kilometre yol
Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde, Sarayönü Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde mahalle içi yollarının yapım çalışmaları kapsamında ilave olarak 6 bin 150 metre yol yapılacak.Ladik mahallesinde vatandaşların...

Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde, Sarayönü Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde mahalle içi yollarının yapım çalışmaları kapsamında ilave olarak 6 bin 150 metre yol yapılacak.

Ladik mahallesinde vatandaşların en fazla yakındığı konuların başında yol yapımı çalışmaları geliyordu. Altı kilometrelik yol yapımının tamamlanmasının ardından, mahalle içerisinde yol problemlerinin minimuma inmesi bekleniyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Ladik mahallemizin büyük eksikliklerinden biri olan mahalle içi yollarının yapımı ilçe belediyemiz ve büyükşehir belediyemiz tarafından 5 yıldır aralıksız olarak sürdürülüyor. Ladik mahallemize oturan kardeşlerimizin yollarının tamamının asfalt veya parke taşıyla kaplanmasının için uygulanan programa ek olarak Konya Büyükşehir Belediyemiz 6 bin 150 metrelik bir ilave yol çalışması başlatmıştır. Belediyemizin aralıksız 5 yıldır sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının yanı sıra 6 bin 150 metrekarelik ilave yol yapımının tamamlanmasının ardından dönem sonunda Ladik mahallemizin yollarının yüzde 95'i tamamlanmış olacak. Hemşerilerimize hayırlı olmasını diler, Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz." dedi.