Ladik'e mobil karakol

Ladik'e mobil karakol
Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Ladik mahallesine mobil asayiş karakolu tahsis edildi.Bir astsubay, bir uzman jandarma ve üç er ile görev yapacak olan mobil asayiş karakolu, 24 saat Ladik mahallesinde bulunacak.Mobil...

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Ladik mahallesine mobil asayiş karakolu tahsis edildi.

Bir astsubay, bir uzman jandarma ve üç er ile görev yapacak olan mobil asayiş karakolu, 24 saat Ladik mahallesinde bulunacak.

Mobil asayiş karakolu ile ilgili bilgi veren Ladik Mahallesi Muhtarı Mustafa Arabacı, yaptığı açıklamada, "İlçemizin yüzölçümü bir hayli büyük. Bunun büyük bir kısmı da İlçe Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk bölgesinde. Gözlü, Özkent tarafında bir olay meydana geldiğinde o bölgeye giden jandarma ekipleri, aynı zamanda bizim mahallemizde bir olay meydana geldiğinde anında müdahale edemiyordu. Mobil asayiş karakoluyla Ladik mahallemizde meydana gelebilecek olaylarda hızlı şekilde müdahale edilebilecek. Ayrıca caydırıcılık açısından da çok iyi oldu. Bu hizmetin mahallemize gelmesinde Konya İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ederiz." dedi.

Beş personel ile hizmet veren mobil asayiş karakolu, ayrıca dört kamera ile 24 saat boyunca görüntü kaydediyor. Aracın içinde ayrıca asayiş ekipmanları, yatak ve lavabo bölümü bulunuyor.